Selecteer een pagina

10 november:
Vrijdag een rustige dag. Helemaal geen gedoe….

11 november:
Het is weer zover…het carnavalsseizoen gaat beginnen. Vanavond maar weer mijn nette pak aantrekken om naar de Prinsenproclamatie te gaan in De Vereeniging. Over zevenen de bus gepakt en naar stadsschouwburg gereden,daar uitgestapt en met nog een paar carnavalisten naar De Vereeniging gelopen.
Het is behoorlijk koud weer. Maar in De Vereeniging is het behaaglijk warm. Op frontbalkon gezeten waar toch later een aantal mensen kwamen zitten.
Ik had een goed overzicht. De zaal vól. Het ‘feest’ kan beginnen. Ja ‘Knotsenburg draoit deur’  was het motto. En het spektakel ging maar door,
zónder pauze. Allerlei optredens en het liep allemaal vér uit. Peter Pfeil is onze nieuwe stadsprins van Knotsenburg.
Een pracht kabinet. Maar hoe kan dat ook anders. Peter is lid van onze carnavalsvereniging Het Geberste Kruukske. Dus is het helemaal feest.

12 november:
Nala is nu anderhalve dag bij ons, dus kan ik haar diverse keren uitlaten. Maar vanmorgen eerst naar het Kolpinghuis gegaan want daar was een
speciale H.Mis voor de overleden familieleden, vrienden en Kolpingleden. Voor velen werd een speciaal lichtje aangestoken.
Na de H.Mis met z’n allen koffie gedronken. Ger en Rietje waren zo aardig om ons op te halen en thuis te brengen.

Binnenkort komen er weer drukke tijden aan. Tijden van redactievergadering, FSV-ochtend, repeteren met De Volle Kruuk, repeteren met De Kleppers,
Kerstmarktvergadering, CD opnemen in de studio en ga zo maar door. Optredens tijd Pronkzitting. Dus dan is er eventjes géén rust.

 

Share This