Selecteer een pagina

22 juli:
De vierdaagse is voorbij en de Dar (schoonmaak) heeft haar gigantische karwei weer gedaan. Bergen vuil zijn afgevoerd. Respect voor deze mannen die de stad weer totaal schoon hebben gemaakt. Vandaag wat langer blijven slapen. Benedenverdieping gestoft en gestofzuigd. Het is nog steeds erg benauwd, dus is het weer zweten geblazen. ’s Middags hebben we het rustig aan gedaan. ’s Avonds kwam mijn broer Theo met Joffer op visite. Hij had na het bezoek aan het ziekenhuis hun hond opgehaald. We hebben gezellig met hem kunnen praten over alles. Theo is een aantal uurtjes bij ons geweest. Had hij ook wel nodig.

23 juli:
We gaan straks naar het ziekenhuis om onze schoonzus te bezoeken. tot straks!
We zijn naar mijn schoonzus geweest en hebben daar een tijdje gezeten. Hebben nog een poosje kunnen praten. We waren er tegen kwart voor twee en zijn tegen half drie weer naar huis gegaan omdat er nog meer visite kwam.

Tegen de avond beginnen mijn gehoorapparaten weer te storen. Constant gepiep en geratel. Dan blijken de apparaten vochtig te zijn. Vanmiddag heb ik ze nog een tijdje in het droogapparaat gelegd. Daarna ging het weer een tijdje goed. Maar nu begint dat gedonder weer opnieuw. Dus maar weer drogen…kijken of dat helpt.
Af en toe begint het weer te ratelen en te piepen. Het vervelende elke keer is als  de linkerkant begint te piepen gaat dit over naar de rechterkant en krijg je als het waren daar weer dezelfde piep te horen. Soms gaat het een tijdje door. Heel irritant.Hopelijk gaat dit snel over.

 

Share This