Selecteer een pagina

Emoties en gevoelens van chronische patiënten

 

Titel Emoties en gevoelens van chronische patiënten
Schrijver Huub Fest
ISBN 90 202 0153 0
NUGI 860
Rubriek Ankertje nr. 274
Uitgeverij Ankh-Hermes BV te Deventer
Formaat  9,5 x 19,5 cm.
Bladzijdes 96
Prijs:

 

Tweedehands via Bol.com
Dit boek is niet meer nieuw verkrijgbaar

Druk

1e oktober 2002

Direct aanschaffen via Bol.com:

Tekst achterflap
Iedereen heeft emoties en gevoelens. In de honderden brieven en e-mails die de auteur krijgt sinds het verschijnen van zijn boeken Fibromyalgie (weke-delenreuma) en Chronische(pijn)patiënten, blijkt dat deze emoties en gevoelens véél heftiger kunnen zijn dan bij een gezond mens. Velen denken dat boosheid, angst, enzovoort negatieve emoties en gevoelens zijn. De auteur laat door middel van verhalen en tips van lotgenoten en uit ervaring als chronische patiënt zien, dat ze juist positief zijn. Belangrijk is echter, dat je alle emoties en gevoelens kan en mag uiten, waardoor je strijdlustiger, krachtiger, gelukkiger en zelfverzekerder uit de bus kan komen en zelfs door je ziekte wordt verrijkt. Het boek bestaat uit 6 hoofdstukken en heeft een voorwoord van: Prof. Dr. B.J.P.Crul Anesthesioloog/coördinator Pijncentrum AZN Hoogleraar Pijnbestrijding KUN – St. Radboud UMC te Nijmegen.

Waarom een derde boek van Huub Fest?
Omdat er zoveel informatie te geven is die belangrijk kunnen zijn voor patiënten, artsen enzovoorts. Het zijn wederom verhalen en waardevolle tips.
Prof. dr. B.J.P. Crul zegt in het voorwoord onder andere dit: Dit boekje komt het best tot zijn recht als het regelmatig bij optredende problemen wordt geraadpleegd. De vele goed bruikbare adviezen kunnen dan in ieders individuele situatie tot hun recht komen. Ik ben ervan overtuigd dat velen er hun voordeel mee zullen doen! En dit is juist ook mijn bedoeling geweest. Een boekje dat voor iedereen bruikbaar is. Niet alleen voor de patiënt maar ook partner enzovoort.

Share This