Selecteer een pagina

Addicura

Op het gebied van hulpmiddelen zijn er overal in Nederland en daarbuiten wel winkels te vinden die hulpmiddelen verkopen. Zo ook AddiCura. Zij hebben een winkel-showroom in Venray. AddiCura is een specialist in hulpmiddelen en comfortproducten, in het bijzonder voor mensen met een handicap, senioren en medewerkers in de zorgsector. Belangrijk is dat mensen zoveel mogelijk zelfstandig kunnen zijn in mobiliteit en zelfzorg. Ik ga hier nu een aantal artikelen opnoemen die van belang kunnen zijn.

1: Mobiliteit
Wandelstokken, loopkrukken, rollators, rolstoelen en shopriders, accessoires als kussens, rolstoelbekleding en tassen,
thermokleding en comfortabele steunkousen.

2: Sanitair
Badliftjes en douchetoiletstoeltjes, toiletverhogers, beugels en wandgrepen enzovoort.

3: Wonen en slapen
Verstelbare bedden en fauteuils en matrassen. Lenden-en rugsteunen, autokussens. De stoelen worden op maat gemaakt en je mag zelf de keuze van stof en accessoires bepalen.

4: ADL-hulpen
Grijphulpen, praktische pot openers, aangepast bestek en servies, handtrainers enzovoort, speciale speelkaarten met grote symbolen enzovoort.

5: Zelfzorgproducten
Medische braces, xerosox (om ondanks gips toch te kunnen douchen, baden of zwemmen), glijlakens, draaischijven, slabben, bloeddrukmeter, hometrainers, weegschalen enzovoort.

Wat zeer fijn is, is dat de artikelen thuis bezorgd kunnen worden en thuis ook worden geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. In overleg met de leveranciers kunnen artikelen aan jouw persoonlijke wensen worden aangepast.

De Winkel-Showroom is te vinden in Venray
Addicura
De Bleek
665801 MD Venray

T via: 0900-1824 * (toestelcode : 4013) Fax: 0478 – 584840

De winkel is geopend van:
Maandag                  13.00 uur t/m 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag:  09.30 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag                   09.30 uur tot  17.00 uur

Share This