Selecteer een pagina

Dagboek 2006

8 t/m 14 januari: Ben behoorlijk verkouden en oren gaan dicht zitten. Het slapen lukt ook al niet zo goed vanwege de benauwdheid. Heb me goed ingesmeerd met dampo. 11 januari: Nog steeds verkouden en dicht zittende oren. Heb vandaag maar een neusspray gekocht. Wellicht dat deze helpt. 14 januari: Niet te geloven zeg wat voel ik me beroerd. De verkoudheid heeft echt goed doorgeslagen.

27 maart: Vanmorgen proberen rustig aan te doen, want ’s avonds moet ik een lezing geven in Aalten. Maar eerst even de bovenverdieping een stofbeurt geven en daarna aan de koffie. Om 18.00 uur vertrekken we met Mieke en Ron en natuurlijk Toos naar Aalten. Om 19.30 arriveren we op de plaats van bestemming: De Christelijke Vrouwen Vereniging – Passage. We worden echt hartelijk welkom geheten. Om 19.45 uur wordt er eerst psalm 23 gezongen en daarna een korte meditatie. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt, maar vond het erg mooi. Na de meditatie nog een psalm, waarna ik met de lezing kon beginnen. Een zaal vól vrouwen (69) en écht waar…twee mannen.

12 juli: Vandaag de laatste kindercreatief. Er kwam niemand vanwege het warme weer. Dus kon ik op een rustige manier alle verf voor ons kinderbouwdorp Dukendam uitzoeken. Al met al was dat toch een heel karwei en kostte dat ook menig zweetuurtje vanwege het vreselijk warme weer. 02 juli: Met Maarten naar de Efteling geweest. We konden met Marwin meerijden. Daarna op eigen gelegenheid door de Efteling om foto’s te maken. Maar ook vandaag was het 32 graden en soms wel hoger dat we veel in de schaduw hebben gelopen of rustig in de schaduw hebben gezeten. Het pilsje bij de stoomcarrousel smaakte des te meer. Lekker koel en rustig.

3 augustus: Vanmorgen een injectie VIT.B12 gekregen, dubbele dosis. Kan ik me weer een poosje fit voelen. Dukendam voorbereiding: De borden die buiten komen, hebben we overal neergezet en een aantal opgehangen. Verder rustig wat creatief dingetjes gedaan. Vanmiddag kwam de snoep binnen en een gigantische berg popcorn, suikerspinnen en ander snoepgoed. Deze allemaal in een aparte zaal gezet. Wat borden binnen de Turf opgehangen.  Jammer dat het regelmatig regent. Tegen 18.30 uur waren we weer thuis. In augustus zijn niet zulke leuke dingen gebeurt met een bepaalde vereniging waar ik behoorlijk ondersteboven van ben geweest. Boos en verdrietig, maar dat zal opgelost worden hoe dan ook. En dan merk je dat zulke dingen er flink inhakken met als gevolg flink pijn in de spieren en pezen. 10 augustus: Laatste dag van Bouwdorp Dukendam.

12 september: Vanmorgen was het een zéér emotionele ochtend. De coördinator van de bepaalde vereniging kwam ongevraagd bij onze lotgenotengroep zitten. Wij van de lotgenotengroep stoppen bij die bepaalde vereniging en gaan verder als de FSV-groep Nijmegen. Helaas hebben we de groep Groesbeek moeten afstoten. Ook dat was een grote maar moeilijke stap.

8 december kregen we een vreselijk bericht. Mijn schoonzusje van 50 heeft een zéér slechte mededeling gekregen. Ze zal niet lang meer te leven hebben. Mijn vrouw voorál en ik zijn helemaal van slag.

31 december: Laten we het jaar maar héél snel afsluiten. Ook dit jaar was voor mij en zéker voor mijn vrouw geen geweldig jaar. Laten we hopen dat 2007 iets beters op ons pad brengt.

Share This