Selecteer een pagina

Dagboek 2015

Februari is uiteraard de tijd voor carnaval met veel optreden.

1 maart: Tegen twee uur waren we bij Henny en Gerard die vandaag hun verjaardag vierde. Een huis vól mensen. Wát een drukte. Gezellig wat gekletst, gegeten en gedronken. Daarna gingen we naar de verjaardag van Ron. Daar zaten allemaal bekenden van ons en dat was ook weer gezellig. Drankje, hapje…lachen. Thuisgekomen even TV kijken en daarna naar mijn werkkamer achter de pc. Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen er zich weer hebben opgegeven voor het forum. We zitten nu al op 687 forumleden.

Maart: Ik mag wel zeggen dat mijn fibromyalgie wat rustiger is en neem dus nog steeds INTRA capsules in. Deze werken voor mij goed.

13/14/15/16/17 mei: vijf dagen met Kolpingreis naar Kufstein. Heerlijke dagen gehad en opgetreden als Ja Zuster-Nee Zuster.  Juli: Vierdaagse in Nijmegen. Veel gelopen en toch hoe dan ook vermoeiend. Maar wel gezellig al die drukte in de stad.

1 oktober: Wat vroeger opgestaan om samen met Toos naar de winkel te gaan voor wat extra inkopen te doen voor de verjaardag van tante Riek die 2 oktober 99 jaar wordt. Jo, José en Hein zouden vroeg komen, dus ik had al extra koffie gezet. Tegen kwart over elf kwamen ze aan. Snel aan koffie en gebak. Pils en sap kwam voor de dag. Toos en ik hebben voor alles gezorgd. Morgenvroeg zijn we weer bij tante Riek. of er nog écht wat mensen komen…betwijfel ik. Maar ja…je moet er tóch zijn als er eventueel iemand komt.

Oktober: Tante Riek is echt aan het dementeren. Ze heeft allerlei vreemde verhalen die voor haar zelfs soms angstig zijn.

23 november: Vandaag maar een héle rustige dag genomen, want vrijdag en zaterdag waren toch wel heel erg druk en vermoeiend. Oké, het resulteerde natuurlijk zoals altijd in wat meer pijn in de botten en spieren, maar dat mag de pret niet drukken. Ik zeg maar zo…de gezelligheid pakken ze mij niet meer af. Nu dan maar eventjes jouw lichaam rust gunnen.

31 december: Vanavond hebben we Oud en Nieuw gevierd bij Theo en Marianne. Heel gezellig. Het is een vrij rustig jaar geweest en dat mag ook wel eens.

Share This