Selecteer een pagina

Over deze site

Colofon

Site-eigenaar Huub Fest
Mail: huipie82@hotmail.com
Mobiel: 06 58 93 55 46
Technische realisatie CyberBrain IT Services
Logo ontwerp Oekeloe
Maarten Fest
Online sinds 2001
Social media Facebook

Disclaimer

Tekstmateriaal op de site
* Bronnen en rechten
Informatie op deze website is afkomstig uit diverse bronnen, persoonlijke ervaringen, nieuwsberichten, medische publicaties etc. Deze teksten worden op verschillende wijzen ons aangeboden. Een auteur die zijn tekst naar ons toestuurt, door bezoekers van de website of door ons gevonden artikelen. Indien jij informatie hebt die nog niet op deze website te vinden is, ontvangen we deze graag. Informatie die ons wordt aangeboden, wordt niet altijd geplaatst. Het kan alleen geplaatst worden na toestemming van de auteur in verband met auteursschending. Ingezonden artikelen moeten worden voorzien van een schriftelijke toestemming van plaatsing door de auteur, journalist, arts, lotgenoot enzovoort. Mocht er op de website teksten staan die de auteur graag (alsnog) verwijdert en/of aangepast wilt zien, dan kan men altijd een email sturen naar: huipie82@hotmail.com De tekst wordt dan zo snel mogelijk verwijdert/aangepast.

* Teksten overnemen
Wil je teksten van Huub’s fibromyalgiesite, vraag dan eerst om toestemming.
Indien dit zonder toestemming gebeurd, zullen wij vragen deze van je website te verwijderen. Het delen van een pagina middels de sociale media knoppen is toegestaan.

* Veroudering teksten
Deze website bestaat sinds 2001 en met de tijd verandert informatie. Soms zelfs zo vlug dat dit niet altijd bij te houden is. Het kan zijn dat informatie die op deze website staat verouderd is. Wij proberen informatie altijd aan te passen, maar soms doen we dit (expres) niet, vanwege het historische belang. Ontdek je informatie die inmiddels niet meer klopt en heb je recentere informatie? Neem dan contact met ons op.

* Persoonlijke ervaring
Artikelen op deze website kunnen geschreven zijn uit persoonlijke ervaring. Een persoonlijke ervaring betekent dat de genoemde uitkomsten niet voor iedereen gelijk hoeven zijn. Een ziekte ontwikkelt zich van persoon tot persoon anders en medicijnen kunnen bij iedereen een andere uitwerking hebben. Daarom raden wij iedereen aan de huisarts/specialist te raadplegen.

* Producttesten
Op de website staan verschillende artikelen met daarin door ons geteste producten. Deze producten kunnen door de fabrikant of een vertegenwoordiger opgestuurd zijn. Wij testen het product op eerlijke wijze en beschrijven dan ook onze eigen mening, dit kan zowel positief als negatief uitvallen. Bedenk hierbij dat het om onze persoonlijke ervaring gaat, maar dat dit niet de ervaring zal zijn die voor iedereen geldt. Pagina’s die een gesponsord product bevatten, worden gekenmerkt door de volgende afbeelding:

* Gebroken links en foute contactgegevens
Op de website zijn veel links en (mail)adressen te vinden. In de snelle wereld van het internet willen adressen regelmatig veranderen. Wij proberen de links en mailadressen zo juist mogelijk te houden, maar helaas krijgen wij niet altijd de veranderingen doorgestuurd. Indien je een fout (mail)adres of een gebroken link vindt, geef dit dan aan ons door. zodat we dit zo snel mogelijk kunnen aanpassen. Samen maken we deze website namelijk steeds beter en correcter.

Vormgeving en technische realisatie
* Leesbaarheid
De vormgeving van deze website staat in dienst van de tekstuele inhoud. Rustig kleurgebruik en een duidelijk leesbaar lettertype zorgen ervoor dat de teksten het middelpunt vormen.

De teksten zijn in 2019  in 12pt geplaatst. De kopteksten in 14pt. En de tekst is zwarter geworden. Dit op verzoek van vele mensen omdat alles nog leesbaarder is geworden. Sinds 2019 zijn er meerdere plaatjes bij artikelen geplaatst om de website te verlevendigen. Soms worden bepaalde teksten in kleur geplaatst, dit is bedoeld voor extra aandacht.

* Technische realisatie
Internet verandert dagelijks, net als de apparaten waarop je internet kunt ontvangen. In 2016 werd middels een crowdfundactie een bedrag bij elkaar gehaald om de website naar de huidige tijd te brengen en leesbaar te maken voor computer, tablet en mobiele telefoons. Het complete uiterlijk werd veranderd en er zijn meer mogelijkheden gekomen om de informatie te delen via social media. Regelmatig zullen er updates plaatsvinden om het uiterlijk te verbeteren of voor betere navigatie. Telkens wordt er gekeken wat voor de bezoeker prettiger zal zijn of wat beter te onderhouden is. Tips zullen altijd in overweging genomen worden en deze hebben wij dan ook graag.

Belangrijk
BEKEND MAKEN
Als je dit een fijne en goede website vindt, wil je dit dan aan anderen bekend maken?
www.huubsfibromyalgiesite.nl
Hoe méér mensen goede en betrouwbare informatie krijgen des te beter voor mij én voor jou. Om het delen makkelijk te maken hebben we diverse social media knoppen toegevoegd.

Share This