Selecteer een pagina

review NEK- en RUGBRACE

REVIEW NEK-EN RUGBRACE
www.myhealthshop.nl

Van myhealthshop.nl kreeg ik twee artikelen toegestuurd om deze uit te testen. Het gaat hierom de zelfverwarmde nekbrace en de zelfverwarmde rugbrace. Deze twee artikelen heb ik een aantal weken grondig getest en ben tot de volgende conclusies gekomen.

    
Nekbrace

De lengte van de nekbrace is 51 cm. Op de nekbrace zit een wit vlak. Door dit vlak wat lichtvochtig te maken of met handdoek de pijnlijke plek lichtvochtig te maken, breng je de nekbrace aan. Na ongeveer 15 minuten begint op de plaats waar het witte vlak zit aangename warmte uit te stralen. (voor mij althans) Via de website van www.myhealthshop.nl is de gebruiksaanwijzing te vinden en krijgt men het advies de nekbrace niet langer dan 3 uur te dragen.

Minpuntjes
1. De nekbrace is niet elastisch. (Dit staat echter wel vermeld op de website.) Mensen met een wat dikkere nek zullen moeite moeten doen om de uiteinden vast te zetten (klittenband).
2.Jammer dat het alleen een klein stukje van de nek wordt verwarmd. Een betere oplossing was een nek-schouderbrace geweest. Sommige mensen kunnen hier wellicht toch baat bij hebben.

Materiaal    Polyester + Spandex + magnetische stippen.
Verpakking Bij bestelling wordt de nekbrace goed verpakt netjes naar je toegestuurd.

Gebruiksaanwijzing
Een derde partij verzend de producten namelijk en heeft niet de mogelijkheid om extra dingen mee te sturen zoals een gebruiksaanwijzing. Uiteraard wilt myhealthshop.nl hier wel naartoe groeien.
De gebruiksaanwijzing is te vinden op bovengenoemde website.

Cijfer Nekbrace 5
————————————————————————————————————————–

Zelfverwarmde Rugbrace

lengte 115 cm De rugbrace is elastisch en dus rekbaar. Met een warme licht vochtige doek maak je de rug wat vochtig. (zelf heb ik dit gedaan met een warm lichtvochtig washandje op het witte vlak) Het witte vlak komt op de pijnlijke plek. Al snel merk je dat de onderrug warm wordt. (voor mij aangename warmte). De rugbrace kan goed vastgemaakt worden omdat deze rekbaar is waardoor de klittenband alles gemakkelijk afsluit. Dus ook voor mensen die wat gezet zijn. Tevens zit deze rugbrace gemakkelijk en voel je je al snel ontspannen. Het stevig/goed materiaal. Het is hetzelfde materiaal als die van de Nekbrace.

Stevig
De zelfverwarmde rugbrace zit stevig en corrigeert de rug. Je zit gemakkelijk en ontspannen kan deze brace onder je kleren dragen. Ook als de brace niet warm is kan je de brace goed gebruiken om je rug te corrigeren. De rug wordt op deze manier gestimuleerd een juiste houding aan te nemen. Als je de rugbrace afdoet blijft je rug nog lange tijd warm en ontspannen de spieren. Advies is om de zelfverwarmde rugbrace niet langer dan 3 uur te dragen.

Corrigerend
Zelf heb ik de rugbrace ook zonder vochtig te maken gebruikt. Ik merkte wel dat mijn onderrug werd gecorrigeerd.
Omdat ik regelmatig veel klachten heb van mijn onderrug heb ik de brace als steun als fijn ervaren.

Minpunt
Dat er geen gebruiksaanwijzing bij de verpakking zit. (zie verpakking)

Pluspunten
Binnen 15 minuten wordt de brace warm Stevig materiaal en rekbaar. Zit aangenaam en kan ook gemakkelijk onder kleding gedragen worden. MATERIAAL Polyester + Spandex + magnetische stippen. MATEN De rugbrace is verkrijgbaar in de maten: M – L – XL – XXL VERPAKKING Bij bestelling wordt de rugbrace netjes naar je toegestuurd. GEBRUIKSAANWIJZING Een derde partij verzend de producten namelijk en heeft niet de mogelijkheid om extra dingen mee te sturen zoals een gebruiksaanwijzing. Uiteraard wilt myhealthshop.nl hier wel naartoe groeien. De gebruiksaanwijzing is te vinden op bovengenoemde website.

Cijfer Rugbrace 8.

augustus 2019: nog steeds gebruik ik de Nek-en Rugbrace en werkt nog steeds uitstekend.


Share This