Selecteer een pagina

dagboek
01 juli:
Tegen half tien kwam Henny mij ophalen om naar St. Walrick te gaan voor de lotgenotengroep FSV .Mieke en Veerle waren daar al. En als snel konden Henny en ik daarbij voegen. Even later kwam Hanneke mét de fiets. Helaas kon Vonny er niet bij zijn. Omdat het nogal fris was zijn we naar binnen gegaan en gingen na wat praten over aan de koffie/thee met gebak. Tussendoor hebben we de kaartjes besproken en er was weer veel aan elkaar te vertellen. Tegen 12.00 uur zijn we gaan lunchen. De pot betaalde. Het was heerlijk eten en met z’n allen genieten. Tegen één uur gingen we weer op huis aan. Henny is nog een poosje bij ons gebleven om ‘even’ een app op onze telefoon te zetten.
’s Middags kwam Rob bij ons. De heg was ontzettend breed en hoog geworden. Ja, en daar kunnen Toos en ik niet meer bij. Het is voor ons té zwaar werk geworden, alhoewel we allebei wat mee hebben gewerkt. De heg ziet er weer mooi geschoren uit. Natuurlijk allemaal nog een poosje uitrusten. Vanavond lekker gegeten.
Nu beentjes omhoog en alles in RUSTSTAND.

02 juli:
Vanmorgen na et ontbijt even wat boodschappen halen. Bij terugkomst aan de koffie met wat lekkers erbij. Tegen de middag eerst even beneden alles stoffen en stofzuigen en daarna ging Toos de keuken, gang en toilet dweilen. Vanmiddag kwam Theo tegen half vijf ons ophalen om naar Rob en Lonneke te gaan voor de BBQ. Er was genoeg te eten en te drinken.
Lonneke had een lekkere salade gemaakt. Pfffffffff….en dan in die hitte,  want het was té warm, Raven begroette ons rustig. Ze was echt lief en ik moet altijd lachen als ze een knuffel geeft dan zie haar tanden breeduit lachen. Geweldig…de Mechelse herder glimlach. Tegen 19.40 uur heeft Theo ons weer thuis gebracht. Nu weer in ruststand met een glas héél erg lekker koud water.

03 juli:
Weer een warme zondag. Tegen 10.00 uur waren Toos en ik bij mijn broer Theo. Bijna zoals altijd op zondag. Later kwamen Paulien en Frank ook nog een poosje gezellig kletsen.
Toen zij weggingen was het tijd voor knapperig brood en tosti. Ja en tussendoor aan de witte droge wijn. Heerlijk koel. s’Middags kwamen de kaarten weer tafel.
Altijd gezellig met lachen en gemopper (van mijn kant dan hè!) hahahaha. Geen zin om eten te koken, dus dan maar even naar de Chinees om heerlijke gevulde loempia’s te halen, een bak bami en kipsaté. Alles even lekker. Na het eten nog even na-babbelen en toen weer op huis aan.

04 juli:
Vanmorgen vroeg opgestaan want iemand van de drukkerij kwam het Kolping Nieuw (kopieën) ophalen. Daarna ben ik even naar de winkel gegaan om brood te halen, want ook dat moet toch weer op de plank komen hahaha. Tegen half elf kwam Theo mij ophalen om bij hem tussen de liedjesmappen in orde te maken voor 10 augustus.
Wij organiseren dan een liedjesmiddag tijdens de ontmoetingsmiddag van de Kolpingvereniging. Gezellig zingen met z’n allen, biertje/ koffie/thee of wat anders lekkers.
Om 16.00 uur was ik bij Schoonenberg voor mijn gehoorapparaten waar steeds het geluid bij wegvalt. Adviseurs hadden gezegd dat er twee instellingen in de apparaten gedaan moesten worden. Binnen tien minuten was alles klaar. Nu maar afwachten en hopen dat alles goed gaat en het geluid niet meer wegvalt.
Uiteraard ben ik nog een aantal winkels binnen gegaan, want er moesten nog twee fotolijstjes gehaald worden om de foto’s van de kleinkinderen Liam en Kyran in te doen.
Er staat weer een nieuw artikel op de website. Deze gaat over ‘fibromyalgie en het weer’.

Share This