Selecteer een pagina

dagboek
04 augustus:
Vanmorgen na het ontbijt en krant lezen samen met Toos naar de eierboer geweest en daarna nog even langs de kaasboer, uiteraard melk en kaas gehaald.
Dan nog even vlug een winkelwagentje pakken en samen nog even boodschappen halen. Het is weer goed heet, dus na de boodschappen snel naar huis.
Vanmiddag heeft het eventjes geregend. Gisteravond wilde ik een reading doen en moest contact maken, maar degene gaf niet thuis.
Het enige wat ik hoorde was…druk…druk…druk. Ik moest er eigenlijk wel om lachen. Dus liet ik het maar rusten en zou het vandaag dan weer proberen.
Nu kreeg ik wel contact en ben vragen gaan stellen voor degene die de reading had aangevraagd. En die mevrouw zei over de bepaalde persoon:
druk…druk…druk. Wéér moest ik daarom lachen omdat ik haar vertelde wat ik gisteravond gehoord had. Maar goed de reading is gelukt en ik heb
de antwoorden op de vragen naar haar toegestuurd. Kreeg net een dankbericht terug. Ben daar altijd blij mee, want ben toch altijd benieuwd wat
ze er van vinden. Kortom een leerproces voor die mevrouw, maar ook voor de ander. Daarom is liefde rondsturen zo intens belangrijk.

05 augustus:
Vanmorgen rustig aan gedaan. Tegen de middag ben ik nog even in de voortuin bezig geweest. Onkruid weghalen en wat snoeiwerk. Beetje aanharken.
Ook vandaag weer naar het huis van Tim en Liza gegaan om de planten in voor-en achtertuin water te geven. Het is goedwarm. Vanmiddag nog even wat regen en daarna gewoonweg weer heet. Maar zoals ik gelezen heb, volgende week nóg meet hitte. Pffff

06 augustus:
Wilde ik vanmorgen naar het huis van Tim en Liza gaan voor de post en planten water te geven in voor-en achtertuin, kreeg ik een appje dat ze thuis in hun eigen bed geslapen hadden. Dus ze zijn terug van vakantie. En…ze hebben genoten en dat is het belangrijkste. Dan toch maar even de sleutels teruggebracht en even met Tim gesproken. Daarna even naar de winkel om brood te halen. Snel weer naar huis, want het is ondertussen weer behoorlijk warm geworden. Ondertussen staat de was te draaien. Hup. de was is klaar, dus even buiten hangen. Als de was droog is breng ik de wasmand met drooggoed naar boven en kan Toos gaan strijken. Ondertussen ga ik weer naar beneden om daar te gaan stoffen en stofzuigen.
Nog eventjes daarna boven geholpen. Zo…verder niets. Heb last van mijn rechter knie. Krijg telkens scheuten die zéér pijnlijk zijn. Vanmiddag toch maar even speciale zalf op mijn knie gesmeerd. Hopelijk wordt de pijn minder.

07 augustus:
Vanmorgen waren tegen kwart over tien bij Theo. Zoals altijd maken we er een gezellige dag van. Tussen koffie, wat anders te drinken, tegen de middag gaan we nog een aantal potjes kaarten. Vanmiddag kwamen Maarten Chantal, Liam en Kyran ook bij Theo aan. Ze zijn de hele middag gebleven. Ondertussen hebben Maarten en ik nog friet met de daarbij behorende snacks gehaald. Toos, Theo en ik hebben nog even TV, naar voetbal zitten kijken. Ondertussen gingen Maarten, Chantal en de kleinkinderen naar huis. Later zijn Toos en ik naar huis gegaan. De zon stond flink laag en daar had Toos wel last van. Gewapend met zonnebril…op huis aan. Thuis gekomen heb ik nog even de planten in voor-en achtertuin verzorgd. Alles was droog vanwege de felle zon en warmte.

 

Share This