Selecteer een pagina

dagboek

12 mei:
De tijd vliegt voorbij. Het gaat allemaal  zó snel. Vanmorgen met Toos eerst naar de eierboer geweest en vandaaruit naar de winkel voor de wekelijkse boodschappen. Eerst even achter de laptop want vandaag is de wereld fibromyalgie dag.  Rob kwam nog een prachtig boeket bloemen brengen voor Toos, (ook namens Lonneke natuurlijk). Nog voor Moederdag. Boven draaide de wasmachine. Was snel klaar en door het mooie warme weer buiten opgehangen. Gedeelte wat droog was heeft Toos alweer gestreken.  17 mei kan ik bij  de podoloog terecht en ook dezelfde middag naar de manueeltherapeut. ’s Middags kwam de therapeute hier weer thuis voor Toos.
Mijn borst doet nog steeds ontzettend zeer. Ook de fibromyalgie speelt lekker op, dus wordt de pijn weer een graadje erger. Begin er nu wel een beetje van te balen/ De pijn zit nu al bijna vier maanden. Nóg sterkere medicijnen willen niet geven. Maar ook dát wil ik niet. Ik hoop dat de manueeltherapeut iets kan betekenen.

13 mei:
Bij het opstaan begon het gedonder al…verrekte van de pijn in de borst. Ben blij dat ik 17 mei naar de manueeltherapeut mag, want ik krijg er nu onderhand genoeg van.
Na het ontbijt en de krant lezen, de krant weer weggebracht. Verder héél rustig aan gedaan, want mijn borst doet weer vreselijk zeer. Neem maar paracetamol in en kijken of de pijn wat minder wordt. Vanmiddag zijn Rob, Lonneke en Raven nog even hier geweest. Kopje koffie gedronken en zijn daarna weggegaan. Was toch eventjes weer gezellig.

Vanmiddag kwam er een groot pakket binnen van mensen die mij wilde bedanken. In dat pakket zat een Fries Suikerbrood, twee Pardoes spaarpotten, vier Efteling ijsmutsen (hele leuke), een  Eftelingspeld en nog twee kleine Pardoes houdertjes. Bedankt lieve mensen. Een aantal artikelen gaan naar eveneens lieve mensen en naar de schoenendozenactie.
Ik ben er erg gelukkig mee. Bedankt Berlinda en Leo.

 

Share This