Selecteer een pagina

dagboek

16 maart:
Vanmorgen na het ontbijt en de krant lezen met Toos naar de winkel voor de wekelijkse boodschappen.
Bij terugkomst koffie met een chocoladebroodjes. Heerlijk daarvan genieten.
Ondertussen draait de was. Dan maar een poosje achter de laptop, want ik moet nog vier artikelen
op de website plaatsen. Ondertussen kwam de therapeute voor Toos weer bij ons thuis. Nadat de therapeute weg was hebben Toos en ik de was opgehangen.
Verder rustig aan gedaan. Heerlijk gegeten en tegen half acht kwam Theo weer zoals meestal donderdags bij ons op visite.
Flink last van mijn vingers.

17 maart:
Vanmorgen moesten wij wat spulletjes voor de bingo ophalen bij een winkel. Daarna weer naar huis. De krant al gelezen en weggebracht.
Vanmiddag ben ik even met de bus naar de stad gegaan. Even iets voor Toos ophalen en nog even naar Big Bazaar om twee schrijfboard/magneetborden te kopen.
Deze zijn daar spotgoedkoop en goede kwaliteit. Het is echt lekker warm. Dus weer terug met de bus naar huis. Was vanmiddag weer een hele tippel.
Zweten. Doodmoe thuis op de bank geploft.
Ik hoest me het rambam. Dus maar pilletjes slikken tegen die kriebelhoest. Daar wordt je écht moe van.

18 maart:
Vanmorgen nog steeds beroerd en heb zittend beneden op de bank geslapen. Paar uurtjes maar.
Tim is vanmiddag geweest om de kabels van de tv te verwijderen. Op mijn werkkamer moesten de kasten  verschoven worden om bij de draden te komen.
Zo…die kabel is weg. Nu weer naar beneden. Hé de radio doet het niet. Zit de stekker er wel in???? NEE!!!
Dus stekker erin…en já hoor….er kwam stinkende rook uit de radio en stekker. Wég ermee. Dan maar mijn radio naar beneden. Tim is een keiharde werker.
Alle ramen en deuren open gezet zodat de stank eruit kon. Nu is alles weer oké. Straks maar even mijn werkkamer schoon maken.
Tim bedankt weer voor al je hulp.
Hoe ik me eigen voel? Eh…zwaar sh..  Flinke hoofdpijn en hoesten, alhoewel dat hoesten iets minder is. Paracetamol is geduldig.
De hele avond ben ik rillerig  en weer hoesten. Heb zelfs voor het eerst een deken om me heen geslagen.

19 maart:
De  nacht was zwaar waardeloos. Constant hoesten, dan weer uit bed. Insmeren met dampo. Bed weer in, Zweten als een gek. Bed weer uit. Naar beneden om hoestdrank in te nemen. weer naar boven. Paracetamol ingenomen. En zo ging ik de nacht door. Ook Toos heeft daardoor slecht geslapen.
Theo kwam ons ophalen en zijn we naar Berghem gereden om bij Frank en Paulien op koffievisite te gaan. Heel gezellig en wat een groot huis. Wát een ruimte.
We kregen een heuse rondleiding. We zijn een hele tijd gebleven. Dan op weg naar huis. Vandaag was de St. Stevensloop in Nijmegen. Vele wegen waren afgezet en zo wat het een slalom, kruipdore route. Telkens weer omrijden, maar uiteindelijk moesten Theo de auto elders neerzetten om deze weer later op te halen.
Thuisgekomen zijn we met z’n drieën gaan kaarten. Theo had heerlijke tomatenpoep met échte ballen gemaakt. Hééééérlijk. Later frietjes met frikandellen. Lekker gemakkelijk is ook weleens een keertje goed. Na het eten even tv gekeken en heeft Theo ons naar huis gebracht. Voel me nog steeds niet lekker. Hoesten en hoofdpijn. ‘Hete’ snoepjes en paracetamolletjes helpen wel een beetje.

Hoezo…dom zijn. Ga ik met wat spullen op mijn arm de trap op naar boven, schiet mijn pantoffel uit en val ik voorover. Gelukkig niet van de trap, maar juist voorover. Alleen met mijn hoofd tegen de kast en met knieën heup tegen een traptree. Gelukkig niks gebroken of beschadigd, maar wel pijnlijk.

 

Share This