Selecteer een pagina

dagboek

20 juni:
Even wat beloftes ten uitvoering gebracht. Na het ontbijt even naar de winkel om wat kleine boodschappen te gaan halen. Teruggekomen eerst even aan de koffie.
Poosje achter de laptop gezeten en daarna lunch gemaakt. Lekker rustig aan gedaan, want ik had nog meer beloofd. Dus ’s middags nog even stoffen en stofzuigen.
De voortuin de dode knoppen van de Margriet afgehaald en de dode knoppen van de Spaanse Margrieten afgehaald en nog een zooi onkruid. Sommige planten overwoekeren de kleine planten, dus die ook maar even gekortwiekt. Een bak voor gigantische ‘vossenstaarten’ of hoe deze ook mogen heten weggehaald. Want dit is écht een grote ramp in voor- en achtertuin. En over de achtertuin gesproken ook nog even tien minuten daar aan de gang geweest. Zo…het is genoeg voor vandaag. Vanavond hebben we nog een vergadering waar we naartoe moeten.

21 juni:
Vanmorgen kwam eerst de therapeute. Daarna zijn Toos en ik naar de kaas-en eierboer gegaan. Heerlijke kaas gehaald. Daarna weer terug naar huis. Achter de laptop nog een artikel geplaatst en wat artikelen nagekeken. ’s Middags ben ik even naar het grootwinkelcentrum gegaan. Wat boodschappen gehaald en gelijk even naar Schoonenberg voor mijn gehoorapparaten. Regelmatig valt het geluid weg, ook als er veel herrie is. Diverse keren het apparaat laten resetten en testen. Moest het even uitproberen, maar toen ik naar buiten stapten gebeurde weer hetzelfde. Ze heeft de fabriek gebeld om advies. Hele tijd wachten. Ze heeft mijn oren nagekeken en zei dat de gehoorgangen erg nauw waren.
Maar goed, dat wist ik al van de professor KNO van CW-Ziekenhuis. 27 juni heb ik ’s morgensvroeg een nieuwe afspraak en dan gaan ze mijn oren op een speciale manier testen. Er mogen dan geen bijgeluiden zijn. Daarom moet ik vroeg komen. Wellicht dat mijn gehoorstukjes langer gemaakt moeten worden zodat deze beter bij het gehoorgang aansluit.
Het is telkens weer uitproberen. Het is allemaal heel vervelend. Dus maar afwachten…wat er staat te gebeuren.

Theo komt me straks weer ophalen om naar koorrepetitie te gaan. Wat was het weer gezellig. Na afloop lekker twee heerlijke getapte biertjes gedronken. Lekker koel.
Hebben lekker kunnen lachen.

22 juni: 
Vandaag samen met Toos even boodschappen gaan halen. Pffffffffff…wat is het heet. Ben werkelijk drijfnat van transpireren. Bij terugkomst heerlijk achter een beker koffie en een lekker broodje. Vanmiddag ‘even’ naar wijkcentrum De Turf gelopen…nog steeds vreselijk heet. Ik heb de koffiesleutel ingeleverd omdat wij met de FSV groep niet meer in dat wijkcentrum terecht kunnen. We gaan nu om de zes weken op de vrijdag naar Wijkcentrum Dukenburg. Daar kunnen we de koffiesleutel niet meer gebruiken en moet er voortaan contant afgerekend worden. Zo…het geld wat ik van de koffiesleutel en borg heb teruggekregen zit weer in de FSV pot.
1 juli gaan we met z’n allen naar st. Walrick om wat te eten en te drinken. Dit is de laatste dag en gaan we op vakantie en beginnen we weer in september.

Share This