Selecteer een pagina

dagboek
23 januari:
Vanmorgen na het ontbijt even naar de winkel gegaan om wat boodschappen te halen  en gelijk de bestellingen van Engelen-en Energiekaarten
op de bus gedaan. Thuis heb ik nog enkele Energiekaarten gaan tekenen. Dat is écht rustgevend en fijn om te kunnen doen.
Vanavond kwam Theo mij ophalen om naar de ledenvergadering van de Kolping te gaan. Tegen 22.00 uur was de vergadering afgelopen
en heeft Theo mij weer thuis gebracht. Ik heb behoorlijk veel last van mijn beide armen. Heb toch het vermoeden dat het koude weer
een grote rol speelt.

24 januari:
Vandaag écht een rustige dag genomen. Vanmiddag nog 5 Energiekaarten gelamineerd die al in internet en diverse sites is te zien eb natuurlijk
te bestellen. Vanavond komt Theo mij weer halen om naar koorrepetitie van de Hofbrouwers te gaan.

25 januari:
Vanmiddag even boven alles gestoft en gestofzuigd en uiteraard de badkamer schoon gemaakt. Daarna kwam Theo mij ophalen om samen naar de Ontmoetingskerk te gaan waar we met het kolpikokoor hebben gerepeteerd. Merk wel dat het boek vasthouden problemen geeft, vooral de rechterelleboog werkt niet erg mee omdat deze verbrijzeld is. Trouwens ook de linker elleboog heeft nukken. Tegen half vijf was ik weer thuis. Kreeg te horen dat de Engelen-en Energiekaarten die besteld waren zijn aangekomen bij de mensen.

Share This