Selecteer een pagina

dagboek
25 mei:
Vanmorgen draaide de was die we enkele uren later buiten konden hangen om te drogen. Een geluk dat het zonnetje wat scheen en de was snel droogde. Het goed was snel droog en vlug naar binnen gehaald, want even later begon het zachtjes te regenen. Vanmiddag kwamen Henny en Gerard gezellig op bezoek. Na veel verhalen zijn Henny en ik achter de laptop gaan zitten om de nieuwe datums voor de FSV ochtenden uit te rekenen. Ik heb ze later per mail naar Verhuurbalie Gemeente Nijmegen gestuurd ter goedkeuring.
We gaan (de FSV lotgenotenochtenden) voortaan de ochtenden op de vrijdag houden. 17 juni komt te vervallen omdat ik weg ben. Dan gaan we met z’n allen op 01 juli vakantieochtend gezellig lunchen bij St. Walrick. Dan hebben we vakantie en beginnen we weer op 2 september. Dus nu alles maar even afwachten.

26 mei:
Vanmorgen kwamen Maarten. Kyran en Nala bij ons. Het was echt gezellig. Vanmiddag zijn Maarten en ik nog even naar het grootwinkelcentrum Dukenburg geweest om wat boodschappen te halen voor vanavond, want Maarten gaat pasta maken. Voor hem Glutenvrij en voor ons een andere pan macaroni. Het smaakte uitstekend.
Nala was ook erg lief. Je hebt van haar totaal geen last. Regelmatig ging ze naast me op de bank liggen. Na het eten ging Maarten naar huis en blijft Kyran bij ons slapen.
Theo kwam vanavond ook nog even op visite, maar voelde zich niet zo lekker. Ik zeg ook dat hij teveel achter elkaar doet. We zijn verdorie geen 18 meer.
Ondertussen terwijl ik met Theo aan het praten was bracht Toos Kyran naar bed. Ik had de stretcher op onze kamer gezet. Hij slaapt nu lekker. Morgen gaan we met hem de wekelijkse boodschappen halen. En s/middags brengen wij hem weer naar Millingen omdat hij naar een kinderfeestje moet.
Voor nu…welterusten allemaal.

 

Share This