Selecteer een pagina

FSV – de geschiedenis


 

 

 

 

 

Zelfstandig verder
Nadat de samenwerking met een patiëntenvereniging in 2006 vrij abrupt was gestopt, namen Huub, Henny en Mieke het voortouw om als zelfstandige lotgenotengroep door te gaan in Nijmegen. De bestaande groepen vond unaniem dat we zélf door moesten gaan. Op dit moment was er een lotgenotengroep in Nijmegen en Groesbeek en een Tai Chi groep te Nijmegen. De plannen voor een nieuw bestaan kregen vorm tijdens enkele brainstormsessies
tussen de initiatiefnemers en webmaster Maarten. Aan de hand van alle grondbeginselen bedacht Maarten het logo. Om de communicatie en de organisatie binnen de lotgenotengroepen van FSV in goede banen te leiden werden Aanspreekpersonen (AP) ingesteld.

 

Een einde in Groesbeek
Aan het eind van 2007 werd besloten om de lotgenotengroep in Groesbeek op te heffen. De huur werd schandalig hoog en wij vonden niet dat de groep daarvoor moest opdraaien. Binnen deze groep werd de noodzakelijkheid minder om samen te komen en werd deze ontbonden. Dat is allemaal voortreffelijk gegaan. Met z’n allen hebben we in Groesbeek lekker gegeten, gedronken en afscheid van elkaar genomen.

 

Tai Chi groep noodgedwongen gestopt
De Tai Chi groep moest noodgedwongen stoppen in 2007 totdat een nieuwe locatie werd gevonden. Het pand waar de Tai Chi lessen werden gegeven werd helaas door brand totaal verwoest. Hier is nooit meer een nieuwe locatie voor in de plaats gekomen.

 

Nijmegen gaat nog steeds door
De Lotgenotengroep FSV Nijmegen is op dezelfde voet door blijven gaan. Sinds het zelfstandig worden blijven de AP een gevarieerd aanbod voor de ochtenden organiseren en blijven de leden naar de ochtenden komen. Door de samenwerking met Huub’s Fibromyalgiesite is er een grote bron aan informatie beschikbaar die binnenkomt via (huis)artsen, specialisten, therapeuten en lotgenoten. De samenstelling van de groep is erg prettig en heeft de mogelijkheid om te groeien.

 

Het is niet voor niets dat we FSV – FIBROMYALGIE…SAMEN VERDER ! heten.

 

Agenda:
Elders op deze website bij FSV staat de agenda. Hier staan alle FSV ochtenden genoteerd.

Bol.com advertentie/logo op website.
Als je daarop klikt dan kan je daar jouw artikelen bestellen, waaronder
ook mijn boek Fibromyalgie-Omgaan met weke-delenreuma.
Door jouw bestelling via Bol.com te doen krijg ik provisie
zodat ik de website kan blijven onderhouden.

 

 

 

Share This