Selecteer een pagina

artikel   

Natalie Kramer

BELANGRIJK NIEUWS

Huub: N

Nu is het dan zover de Commissie Toekomst Arbeidsongeschiktheidsstelsel is samengesteld en ik ben benaderd door de commissie of ik met een lid via een online meeting in gesprek wil. Natuurlijk heb ik ja gezegd. De meeting gaat plaatsvinden op woensdagmiddag 15 februari 2023.

Nu heb ik een vraag aan jullie. Ik heb al veel ervaringen over het UWV ontvangen, maar ik zou graag één zin van jullie ontvangen waarin staat wat er beter kan of helemaal moet veranderen binnen het arbeidsongeschiktheidsstelsel.

De zin kun je plaatsen onder één van mijn social media berichten van FacebookTwitterLinkedin of Instagram. Mocht je geen social media hebben dan kun je het sturen via het contactformulier op mijn website. Zet dan in het onderwerp arbeidsongeschiktheidsstelsel.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Samen staan we sterk.

https://outlook.live.com/mail/0/inbox/id/AQQkADAwATE0YzAwAC1jZjlmLTgzZTctMDACLTAwCgAQADXWH2MdcyhOvjS7G3%2F%2FHVs%3D

Share This